| Vprašanja | |
|
+22anchy Robsessed- Maič Žana. VampireAddict Wrong` Elizabeth Isabella Marie Caramella adrenaline rush! Nikki. Nessie _kena_ Sarcika* taamy a_girl Gloria Missy Ribbon. Loca* Inja zanna. Renata.^^ 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
klarća Vampirji
Število prispevkov : 5 Registration date : 28/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Čet 28 Jan 2010, 22:41 | |
| Mene sam neki zanima; kaj ta forum gre v propad? Vidm da samo še Grace sodeluje in je pridno gor,npr. men se zdi da Matko je bil nazadnje gor Maja,leta 2009,Sarciiika. al neki tazga je bla zdej men se zdi 21. januarja gor. Sicer js ne obiskujem foruma skoraj nikoli ampak vseen me zlo zanima,ker bi blo fuul škoda. Že čudi me da a_girl ni nč na AT-ju in to. Kaj je z vami'? | |
|
| |
Gloria Vampirski šef
Število prispevkov : 1387 Age/Starost : 31 Registration date : 07/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet 29 Jan 2010, 18:31 | |
| Administratorjev pač ni, kar pa še ne pomeni da bo forum propadel ali kaj podobnega (: Trenutno sem sama ker pač vem da lahko sama poskrbim za vse potrebno, ostali pa niti ni potrebe da so tlele ^^ | |
|
| |
*sarchy~friendly vampire* Vampirji
Število prispevkov : 98 Kraj : Goriška brda Registration date : 24/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet 29 Jan 2010, 20:02 | |
| pomoje je to sam zarat šole, ker nimamo časa in se nam ne da ko ga mamo in tko ne .. bi pa blo res ful škoda, če bi propadel .. ker je zakon forum, občudovanja vreden | |
|
| |
Gloria Vampirski šef
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pet 29 Jan 2010, 22:35 | |
| To je eden izmed glavnih razlogov seveda (; Malo pa je forum tudi nedejaven iz strani ostalih uporabnikov opažam. Ponavljam da še vedno toplo sprejemamo raznorazne predloge glede novih stvari na forumu, ki bi privabile uporabnike da bi se vedno pogosteje vračali semle (; Tudi predlogi glede že ustanovljenih Team Edward in Team Jacob skupin so zelo zelo dobrodošli | |
|
| |
klarća Vampirji
Število prispevkov : 5 Registration date : 28/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob 30 Jan 2010, 23:21 | |
| - Grace je napisal/a:
- Administratorjev pač ni, kar pa še ne pomeni da bo forum propadel ali kaj podobnega (:
Trenutno sem sama ker pač vem da lahko sama poskrbim za vse potrebno, ostali pa niti ni potrebe da so tlele ^^ Ja,sej tako mam tut js mnenje ; važno pač da je en,samo prepričat sm se mogla da pri vas to tudi drži (= | |
|
| |
Maič Vampirski šef
Število prispevkov : 455 Registration date : 16/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon 08 Feb 2010, 10:43 | |
| eem mene s mzanima kdaj bo prenova headerja? | |
|
| |
Gloria Vampirski šef
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Pon 08 Feb 2010, 14:03 | |
| - Maič je napisal/a:
- eem mene s mzanima kdaj bo prenova headerja?
bomo še vidli (: upamo pa na čimprej | |
|
| |
Maič Vampirski šef
Število prispevkov : 455 Registration date : 16/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Tor 09 Feb 2010, 22:46 | |
| | |
|
| |
Tinnca. Vampirski šef
Število prispevkov : 312 Age/Starost : 30 Kraj : Novo mesto (: Registration date : 13/03/2009
| |
| |
Gloria Vampirski šef
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sre 24 Feb 2010, 21:34 | |
| - Tinnca. je napisal/a:
- Upam, da tega vprašanja še ni, samo me zanima, kje je največ novic o
sagi Twilight in nasplosno o igralcih? Kar se tiče foruma verjamem da veš kje se najde novice, za drugje pa najboljše da malo po internetu poiščeš ker je res ogromno teh stvari; v angleščini seveda | |
|
| |
Caramella Vampirji
Število prispevkov : 508 Registration date : 16/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Sob 03 Jul 2010, 14:17 | |
| Heii!!! jaz bi pa vprašala če mogoče ve kdo če je izšel že bravo fan special eclipse (nemški)? al pa mogoče če vete kdaj bo izšel!!! plissss povejte XD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja | |
| |
|
| |
| Vprašanja | |
|